Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Italiaans entertainment met Pura Passione

Op de vrijdagavond gaan de Italiaanse dagen in Rosmalen van start met een weergaloos optreden van Fulvia di Domenico en haar musici, midden op het beursplein. Haar nieuwste CD is net uit en dat gaan we vieren. Met prosecco bij binnenkomst, met heerlijke hapjes en een rustig en meevoerend optreden voor de pauze en bruisende passie en temperament na de pauze. Kunt u stil blijven zitten (niet doen). 3 glazen wijn of bier en hapjes zijn inclusief. Fulvia heeft er zin in en dat belooft wat.

Fulvia di Domenico werd geboren in Rome, Italië, en groeide op al reizend tussen Afrika, Frankrijk, Spanje en Italië. Ze studeerde talen en literatuur aan de universiteit van Rome maar daarnaast bleef ze haar passie voor zingen door ontwikkelen; een passie die van kleins-af-aan al duidelijk aanwezig was. Haar carrière heeft na het conservatorium van Rotterdam een snelle en internationale vlucht genomen met Nederland, België, Duitsland, Italië en Brazilië als belangrijkste werkterrein. Een prachtige stem, meeslepend zacht prikkelend maar ook temperament en passievol. Een verrukkelijk avondje uit, met heerlijke wijn en hapjes.

Vrijdag 21 oktober Perron3 vanaf 19.30 ontvangst met prosecco
Direct Inschrijven

Er kan niet gereageerd worden.